След президента Радев техният основен коалиционен партньор и веднъж победител на

...
След президента Радев техният основен коалиционен партньор и веднъж победител на
Коментари Харесай

Борисов със спешен брифинг: Тая няма да стане! Не ни пришивайте Радев! Ще браня хората си

След президента Радев техният главен съдружен сътрудник и един път победител на избори Има Такъв Народ Слави Трифонов обществено се отхвърли от тях. След това госпожа Корнелия Нинова ги назова дилетанти и изясни по какъв начин са лъгали и най-важният индикатор е по какъв начин близо 200 хиляди по-малко гласоподаваха за тях. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в централата на партията. 

„ Жалкият опит да ни свързват с хартиена бюлетина също е огромна операция. Ние ги победихме с над 5% с техните машини, техните вълшебни флашки, техният вътрешен министър и целия надзор, който имаше върху тях “, изясни той.

„ Това е харчене на доста сила и сме подкрепили Българска социалистическа партия. Би могло да се търси консенсус за експертно ръководство. Г-жа Нинова не благодари на ГЕРБ, че поддържа техния закон. Бързо го не помни. Да забележим какво ще каже президентът. За страдание, отново да кажа, нямаме контакт и връзка с него и не знам ще постави ли несъгласие или няма да постави. Там ще водим нов диалог, тъй като не можем да бъдем обвързвани в нещо като избавителен пояс на партията на Промяната, наречена от президента „ шарлатани “, напомни Борисов.

„ Все повече жители схващат какви вреди са нанесли на страната. Забелязвам опити, поради корупционните им покупко-продажби, да бъдем обвързани отново с президента. Говорим за издигнатия, или подсилен от тях президент – от Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България. Действаме институционално “, уточни той.

„ Най-услужливо юристите на смяната не помнят да ме попитат Шишков по какъв начин се държи? Личи ли си съгласуваност сред ГЕРБ и министър Шишков или Демерджиев? Или министър Минеков? Да не изреждам други. Това услужливо поднасяне на вести и събития ме накара сутринта да се включа. Не можех да виждам по какъв начин се издевателства върху Деница Сачева “, ядоса се експремиерът.

Борисов изясни и кой тъкмо е Темелков, за който го попита водещата на утринния блок на Нова тв Мира Иванова.

„ Аз даже не се сетих кой е Темелков. Сега се сетих. Това е един човек в една организация, който в никакъв случай не е бил в управлението. И е на работа там. Значи, когато Калина Константинова или Божанов стават министри, няма проблем, че са били в ГЕРБ, а когато някой въобще не взимащ никакво управническо решение, в народен ефир ми се дава за образец, че този човек е назначен или върнат от служебното държавно управление.

Разбирате ли какъв брой несъответствия има в един въпрос. Повече няма да поносим. Когато има неправда ще се включваме. Ако оставим една неистина, тя ще стартира да броди в София. Радев е главният ни политически конкурент. Ние имаме огромни разлики – Северна Македония, Украйна, оръжията “, сподели той.

Лидерът на ГЕРБ съобщи изрично, че повече няма да разреши никой да издевателства против хората му и ще се водят каузи, които ще продължат да печелят.

„ Имаме няколко дни да използваме единствения късмет за постоянно държавно управление и би трябвало да оставим комфорта на проф. Габровски да си организира срещите и диалозите, да успокои пристрастеностите и да се опитаме да създадем държавно управление “, сподели Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР